Der er et drømmende skær over denne serie med fredagskoncerter, hvor mange store navne kan opleves på scenen i Koncertsalen.

Poesi, klangbilleder og stemning strømmer gennem maleriske værker af bl.a. Debussy, Brahms og Skrjabin, samtidig med at der er fuldt blus på orkestret i storværker som Holsts Planeterne, Nielsens 4. symfoni, Det uudslukkelige og Bruckners majestætiske 3. symfoni.

Forrest på scenen står nogle af vor tids førende klassiske kunstnere, fra nordiske topnavne som sangeren Anne Sofie von Otter, violinist og dirigent Pekka Kuustisto og den purunge dirigentkomet Tarmo Peltokoski til kunstnere som violinisten Augustin Hadelich og klavervirtuosen Khatia Buniatishvili i Rakhmaninovs berømte Klaverkoncert nr. 3.

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat