Der er stjernestunder på stribe i denne fredagsserie, hvor du bl.a. kan nyde klangen af en række sublime sangstemmer i selskab med DR Symfoniorkestret.

Lige fra sensommerens sæsonåbning med Mahlers kraftfulde Das Lied von der Erde er der masser af sang i denne serie, hvor et af højdepunkterne bliver den australsk-amerikanske sopran Danielle de Niese, der kan opleves i to spændende roller.

Blandt de øvrige højdepunkter er violinisten Leonidas Kavakos, som spiller Sjostakovitj, chefdirigent Fabio Luisi, som dirigerer Strauss, og den legendariske svenske dirigent Herbert Blomstedt i Beethovens lyse 7. symfoni.

I seriens sidste koncert kan fænomenet Barbara Hannigan opleves på slap line som både sanger og dirigent, med Gershwins vokale festfyrværkeri Girl Crazy som en overdådig sæsonfinale.

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat