Der findes ikke mange, der ikke kender det ikoniske åbningskor fra Carl Orffs storværk Carmina Burana. Med sine karakteristiske rytmer og kraftfulde korstemmer er det et af den klassiske musiks allermest populære værker, og det skal selvfølgelig opleves live!

Sammen med Carmina Burana får du en række lørdag eftermiddage fulde af musikalske vitaminer – fra eksklusive gæstespil med store internationale navne til koncerter, hvor du kommer på musikalsk rejse gennem både sydamerikanske, nordiske og europæiske landskaber.

I spidsen for koncerterne er dirigenter som chefdirigent Fabio Luisi, mexicanske Alondra de la Parra, finske Santtu-Matias Rouvali, franske Renaud Capuçon og den tjekkiske Malko-­favorit Petr Popelka.

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat