Der er en verden til forskel på Mahlers romantiske Weltschmertz og Purcells intime baroktoner. Og på Mozarts følsomhed, Skrjabins elegance og Gershwins musikalske festfyrværkeri.

Det hele – og meget mere – kan du opleve i torsdagsserien T1, som favner et fantastisk spektrum af musikalske udtryk.

Serien åbner med Mahlers mægtige symfoniske sangcyklus Das Lied von der Erde og byder også på et længe ventet gensyn med stjernesopranen Danielle De Niese, som fortolker nogle af operaverdenens mest fascinerende kvindeskikkelser.

Med tre vidt forskellige klaverkoncerter kommer Koncertsalens store flygel til at give genlyd af både følelser, drama og festivitas, mens seriens to violinister, Leonidas Kavakos og Simone Lamsma, inviterer ind i vidt forskellige klangverdener.

Kort sagt: Med denne serie får du alt, hvad hjertet kan begære inden for den symfoniske musik, og samtidig møder du en række fremragende solister.

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat