De store, klassiske komponisters værker bliver opført igen og igen i verdens store koncertsale – fordi de hver gang får nyt liv, både for publikum og for musikerne, der spiller dem.

I Serie T2 kan du glæde dig til at opleve hele seks symfonier og mange andre værker, som er blandt de mest elskede i det klassiske repertoire. Endda med dirigenter og gæstesolister, som er blandt tidens største navne med et stærkt, personligt greb om musikken.

Serien åbner med Brahms’ inderlige violinkoncert, hvor stjernekunstneren Augustin Hadelich er solist, og strømmer videre med symfonier af bl.a. Bruckner og Sibelius. Blandt seriens højdepunkter er december måneds Mozart-messe for kor og orkester og januar måneds rene Mozart-program med bl.a. den populære Elvia Madigan-koncert og den ikoniske Symfoni nr. 40.

Glæd dig til en række torsdage, som er fulde af musikalske højdepunkter i de bedste hænder!

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat