I gamle dage var det ikke ualmindeligt, at der stod en vis frygt om de store maestroer.

I dag er den klassiske musikverden præget af en helt ny type dirigenter, som gennem deres personlighed, karisma og indsigt former musikken sammen med orkestrets musikere. Det kan man opleve i denne koncertserie, hvor en række stærke og dynamiske gæstekunstnere indtager scenen i Koncertsalen.

Der er fuldt blus på orkestret, når storværker som Carmina Burana, Mahlers 1. symfoni og Strauss’ Also sprach Zarathustra får taget til at lette, og amerikaneren Jonathon Heyward har energibundtet Jess Gillam med som saxofonsolist i et spektakulært program.

Sidst, men ikke mindst, er den fænomenale Barbara Hannigan både sanger og dirigent i et brag af en sæsonafslutning, præget af hendes dybe kunstneriske indsigt og store personlighed.

Tegn abonnement Gentegn abonnement

Det er muligt at købe abonnement til DR Symfoniorkestrets koncerter fra onsdag den 21. februar 2024 klokken 11.00.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Læs mere om U30 rabat