Fremtidstro, mystik og ekstase

For den russiske komponist Alexander Skrjabin (1872-1915) var musikken et kald. Han var overbevist om, at kunsten og musikken kunne redde menneskeheden og bane vej for en ny og bedre verden, og derfor er hans musik gennemstrømmet af kraft, livsvilje og længsel efter en lysere fremtid.

Mange af Skrjabins idéer var excentriske, men samtidig var han en visionær fritænker, som på mange måder var forud for sin tid. Det kan man opleve i DR Koncerthuset i denne sæson, hvor DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi blænder op for Skrjabins forunderlige verden med en koncertrække, som over to sæsoner præsenterer alle komponistens seks farvestrålende orkesterværker.

Med koncertserien ’3 x Skrjabin’ kan du sikre dig billet til alle tre koncerter i denne sæson – fra åbningskoncertens farvebelyste storværk Prometheus til den overdådige 1. symfoni og det euforiske Poème de l’extase.

Koncertserien er del af et nyt, stort indspilningsprojekt for DR Symfoniorkestret og Fabio Luisi, der skal indspille alle Skrjabins orkesterværker for pladeselskabet Deutsche Grammophon.

Køb koncertpakke her

Serien indeholder: