I denne koncertserie tager DR Symfoniorkestret dig med gennem en hel serie af fascinerende fortællinger. Åbningskoncertens myte om Prometheus og det udødelige sagn om Tristan og Isolde følges af Debussys malende klangbilleder, og i foråret venter farvestrålende balletmusik af bl.a. Ravel og Stravinskij, med eventyret om Ildfuglen som en overdådig finale.

Fantastiske fortællinger virker bedst, når de forløses af store kunstnere. Med denne serie kan du opleve en række stærke fortolkere, som er kendt for deres unikke indlevelsesevne – fra den altid fascinerende Barbara Hannigan til den verdensberømte baryton Matthias Goerne, som synger Sjostakovitj.

Køøb Serie F1

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år