Her er en koncertserie med så stærkt et program, at det er svært at pege på enkelte højdepunkter. Serien bugner af klassiske favoritter af Beethoven, Brahms og Rakhmaninov, men samtidig er der mulighed for at opleve nye navne og klange, som viser flere sider af orkestret.

Blandt de kendteste værker er Beethovens heroiske 3. symfoni, Mahlers dramatiske 5. symfoni, Prokofievs elskede balletmusik til Romeo og Julie og Rakhmaninovs virtuose 3. klaverkoncert.

I løbet af serien får DR Symfoniorkestret besøg af karismatiske dirigenter som Vasily Petrenko, Sakari Oramo og Manfred Honeck, som fortolker musikken sammen med feterede gæstekunstnere som Leif Ove Andsnes, Nikolaj Szeps-Znaider og de fænomenale Jussen-brødre.

Køb Serie F2

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år