I denne lørdagsserie kommer du på en rejse gennem flere århundreders symfonier – fra Mozarts klassiske former til romantiske mesterværker af Beethoven, Brahms og Bruckner. Med Sjostakovitjs 10. kommer vi rundt i hele følelsesregistret, mens seriens store finale bliver Mahlers 3. symfoni, hvor 200 medvirkende er på scenen i Koncertsalen.

Side om side med de syv symfonier byder denne koncertserie på fem fremragende solokoncerter, som er blandt de mest elskede for deres instrument. Flygelet i Koncertsalen rulles frem til berømte klaverkoncerter af Grieg og Beethoven, og violinkoncerter af Prokofjev og Mendelssohn er lyriske og elegante værker, som er perfekte modstykker til seriens store symfonier.

Køb Serie L

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år