Serien begynder med årets sæsonåbning, hvor DR Symfoniorkestret realiserer Skrjabins vision om et totalværk i lys, farver og toner i Koncertsalen. Du kommer også på musikalsk himmelfærd med Messiaen og Barbara Hannigan, ud i himmelrummet med Luisi og Mozart og tæt på både passion og opstandelse med Bent Sørensens nye Matthæus-passion.

Blandt dirigenterne i denne serie er en række af DR Symfoniorkestrets faste gæster som legenden Herbert Blomstedt, den finske mester Jukka-Pekka Saraste og Malko-dirigenten Petr Popelka. Samtidig optræder flere store navne for første gang med orkestret, bl.a. den tyske stjernebaryton Matthias Goerne.

Køb Serie T1

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år