I Serie T2 kan du glæde dig til at opleve en hel række af de store klassiske værker, som er blandt favoritterne i koncertsale verden over. Endda med dirigenter og gæstesolister, som er blandt tidens største internationale navne med et stærkt, personligt greb om musikken.

Serien åbner med Beethovens ikoniske Eroica-symfoni og hans violinkoncert med Nikolaj Szeps-Znaider som solist. Stjernedirigenten Vasily Petrenko dirigerer Mahlers 5. symfoni, Leif Ove Andsnes er solist i Rakhmaninovs 3. klaverkoncert, og dirigenterne Manfred Honeck og Lorenzo Viotti vender tilbage til DR Symfoniorkestret med klassikere af Brahms og Schubert.

Glæd dig til en række torsdage, som er fulde af musikalske højdepunkter i de bedste hænder!

Køb Serie T2

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år