Det kan være svært at følge med i alt, hvad der rører sig i den klassiske musikverden. Men har du abonnement til Serie T3, kan du roligt læne dig tilbage i Koncertsalens sæder og forvente at møde en række af tidens bedste klassiske solister og dirigenter.

Den japansk-tyske pianist Alice Sara Ott og de hollandske Jussen-brødre har alle eksklusiv kontrakt med det hæderkronede pladeselskab Deutsche Grammophon, og violinisterne Augustin Hadelich og Pekka Kuusisto er dybt personlige kunstnere, som nærmest transcenderer deres instrument. Også sublime sangstemmer venter i denne koncertserie, ikke mindst i Mahlers store 3. symfoni, som ledes af den amerikanske stjernedirigent Michael Tilson Thomas.

Køb Serie T3

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone: Kontakt DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Koncerter i serien

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere om betalingsmuligheder her

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Se vores anbefalinger til unge under 30 år