Fra alle os til alle jer

100 år med Disney - live in concert.

DR Symfoniorkestret og solister drysser musikalsk stjernestøv over alle tiders Disney-klassikere.

Sæson 2023-24

Gå på opdagelse i den nye sæson med DR Big Band.

P3 Guld

Fredag den 20. oktober løber P3 GULD endnu en gang af stablen. Der er som altid garanti for de største musikmomenter, når de vigtigste priser i dansk musik uddeles.

Nyt

Fortællinger

Aktuelt
Nyheder
Backstage
Ind i musikken
Mit instrument

Træd ind i musikkens verden

I vores artikelunivers kan du komme et skridt nærmere DR's kor og orkestre, turnerende artister og events med artikler og videoer fra et hus i evig kreativ bevægelse. Her kan du møde mennesket bag musikken, komme med bag scenen og dykke ned i interessante temaer, der forener genrer og udtryksformer på tværs af huset.

Nyheder

Her finder du aktuelle historier om alt fra prisnomineringer og omtaler til indblik i nye programmer på lyd og tv, som husets kor og orkestre indgår i.

Få et smugkig bag scenen

Kom med bag kulissen, når vi møder husets artister til en snak om deres håndværk, passion og inspirationskilder. Her dykker vi ned i alt det, der bevæger sig uden for scenen og forud for en koncert i DR Koncerthuset. Her finder du blandt andet de faste formater 'Backstage With Bohr', hvor chef for DR Koncerthuset, Kim Bohr, interviewer husets musikere og gæstekunstnere, og 'På Forreste Række', hvor vi møder turnerende kunstnere, før de går på scenen i Koncertsalen.

Ind i musikken

Tag med, når vi dykker ned i alt fra genrer og stilarter til de største sangskrivere, komponister, dirigenter og musikere gennem tiden.

Mit instrument

De bruger timevis på at finde de helt rigtige instrumenter, vedligeholde dem og forfine deres teknikker. For musikere er instrumentet et levebrød. Og her kan du blive klogere på deres håndværk.

Mad og Drikke

Middag før dit arrangement?

Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i DR Koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens bedste råvarer

Læs mere og book bord i restauranten

Tapas før dit arrangement?

Inden dit arrangement tilbyder DR Koncerthuset Restaurant & Bar 5-7 lette anretninger som kan indeholde kød/fisk/grønt, samt ost/sødt, med mulighed for tilvalg af vin, vand, øl og drinks.

Læs mere om- og bestil Tapas

Gå i baren

Baren har altid åbent en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner med gode siddepladser og skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Læs mere om barer i DR Koncerthuset