En symfoni af sangstemmer

DR Koncertkoret optræder som regel sammen med DR Symfoniorkestret, men lyden af koret er en oplevelse i sig selv.

”DR Koncertkoret lyder så fantastisk, at man bliver åndeløs”, skrev det britiske musiktidsskrift Gramophone om korets seneste album, og fra de danske anmeldere har det bl.a. lydt, at ”DR’s fremragende koncertkor sang, så man gøs” (Politiken).

Koret medvirker ofte i store klassiske værker for kor og orkester, men de er også eksperter i ny musik. I de senere år er koret blevet internationalt kendt for deres koncerter med filmmusik sammen med DR Symfoniorkestret.

Korsyngemester i spidsen

Siden 2022 har den danske kordirigent Poul Emborg stået i spidsen for DR Koncertkoret. Han har selv været sanger i koret, inden han fik stillingen som korsyngemester.

Læs mere

Koncertpakke

Store stemmer – med DR Koncertkoret

Med denne koncertpakke kan du se frem til tre koncerter, hvor klangen af DR Koncertkorets mange store sangstemmer får taget til at løfte sig! Ved to af koncerterne smelter koret sammen med den flotte orkesterlyd fra DR Symfoniorkestret, mens den tredje til gengæld er en enestående mulighed for at opleve korets herrestemmer i skønne værker for mandskor.

Køb billetterne på én gang og få 15% rabat. Så har du koncerterne i kalenderen.

Køb koncertpakke
Foto: Bjarne Hermansen

Oplev lyden af DR Koncertkoret

Lyt til nogle af DR Koncertkorets mange albums og se koret optræde sammen med DR Symfoniorkestret i både klassisk musik og filmmusik.

Hør og se DR Koncertkoret

Kommende koncerter