Den gastronomiske profil for Restaurant KLANG i DR Koncerthuset tager afsæt i Meyers’ velkendte univers, der med Claus Meyer i front gennem mere end 30 år har sat fokus på smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Vi tilpasser løbende vores menu for at sikre, at den altid komplementerer stemningen i huset og den aktuelle koncert eller begivenhed.

Koncerthusmenu

I Restaurant KLANG byder vi sammen med Meyers på anretninger og menuer, som kan nydes i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt over Amager Fælled og DR Byen.

Læs mere og book bord

Alt på ét bræt

Få stimuleret dine smagssanser med Alt på ét bræt af Restaurant KLANG. Nyd småretter tilberedt af Meyers kokke i hyggelige og lyse omgivelser i DR Koncerthusets foyer.

Læs mere og bestil

Unikke menuer til enkelte koncerter

Til enkelte koncerter tilbyder Restaurant KLANG unikke menuer og madoplevelser i eller ude foran DR Koncerthuset, der komplementerer den hyggelige stemning på aftenen.

Se om der er udvalgt en speciel menu til netop din koncert, når du booker bord til Koncerthusmenuen eller inde på siden for det specifikke event.

Book bord

Om Restaurant KLANG

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.

Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.

I Restaurant KLANG kan du nyde småretter i DR Koncerthusets foyer, eller en sæsonnær menu, serveret i restauranten.

Book bord

Praktisk information

Allergener

Oplysning vedr. allergener til din bestilling

Parkering og transport

Læs om transport til DR Koncerthuset, samt parkeringspladser- og takser.

Tilgængelighed

Information vedr. tilgængelighed i- og omkring DR Koncerthuset

Praktisk Information

Ændring af bestilling

Allergener

Du har mulighed for at angive allergener ifm. bestillingen online via drkoncerthuset.dk eller ved oplysning over telefonen til Billetkontoret.

Har du ikke oplyst om allergener ved bestilling, skal evt. allergener meldes ind mandag-fredag i Billetkontorets åbningstid, senest 2 hverdage forud for dit besøg, da vi ellers ikke har mulighed for at sikre at restauranten modtager beskeden i tide.

Parkering og transport

DR Koncerthuset ligger på Ørestads Boulevard 13, København S, og der er gode transportmuligheder.

DR har indgået et samarbejde med Q-Park, som står for opsynet med P-pladsen ved metroen.

Du kan her se et kort over området. 

OBS! Parkering skal forudbetales.

Det vil sige at du i billetautomaten køber parkering til et bestemt tidsrum.

Parkering kan forudbetales i billetautomaterne på parkeringspladsen ved indtastning af bilens registreringsnummer. Alternativt kan parkering betales gennem EasyParks app.

NB: Du kan parkere gratis i afmærkede båse i op til 15 minutter ved af- og pålæsning. Husk P-skiven.

Priserne er:
Op til 1 time 20 kr.
Op til 2 timer 40 kr.
Op til 13 timer 60 kr.

EasyPark App

Det er muligt at betale og forlænge din parkering med EasyParks app. Områdekoden til DR Koncerthusets parkering er 3491.
Ved at benytte EasyParks app til betaling af parkering opkræves et tillæg på 15% af den samlede parkeringspris.

Handicapparkering

På parkeringsarealet findes ni gratis handicapparkeringspladser - husk synligt Handicapparkeringskort i forruden. Det er muligt at parkere bilen gratis på alle afmærkede parkeringspladser, hvis der ikke er flere ledige handicapparkeringspladser.

Hybrid- og elbiler

Der er et begrænset antal p-pladser med ladestandere. Du har mulighed for at lade din bil, mens du er til koncert i DR Koncerthuset. Vær dog opmærksom på, at der er begrænset ladetid på max fire timer og du skal derfor stille din P-skive. Al parkering med el-bil eller plugin-hybrid ved DR Koncerthuset, kræver betaling af P-afgift ved betalings-standerne på stedet.

Metro og bus

Der er metroafgange til og fra DR Byen-metrostation ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage (den grønne linje M1 mod Vestamager).
Buslinje 33, 35, 77 og 78 har alle stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej. Herfra tager det kun få minutter at gå til DR Koncerthuset.

Cykler

Cykler kan parkeres under Metrobanen. Det er ikke tilladt at parkere sin cykel op ad DR Koncerthuset, da det kan blokere for flugtveje.

Tilgængelighed

Ved DR Koncerthuset forefindes 9 almindelige handicapparkeringspladser, samt seks større afsætningspladser, der reelt er p-pladser. Disse er placeret under metrobanen, vest for DR Koncerthuset, ca. 75 m. fra indgangen til Koncerthuset. Der findes yderligere 5 p-pladser til kassebiler og 1 p-plads til en liftbus. Desuden er der handicapparkeringspladser ved DR Byens reception langs Emil Holms Kanal (modsat DR Koncerthuset).

For synshæmmede er der etableret en ganglinje fra metrostationen til DR Byen.

Der er 16 kørestolspladser i Koncertsalen. De befinder sig bagest på Parterre, 1. Balkon og Orkester A. I Studie 2 er der 4-6 kørestolspladser, afhængig af stoleopsætning. I Studie 3 og 4 er der 2-4 kørestolspladser, afhængig af stoleopsætning.

Kørestolsbrugere, blinde eller andre med et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, skal bestille billet gennem DR Koncerthusets Kundecenter og har mulighed for at tage en ledsager med uden ekstrabetaling. Ledsagerkortet skal vises/fremsendes til DR Koncerthusets Kundecenter ved billetbestilling.

DR Koncerthusets elevatorer kører til alle etager og der forefindes handicaptoiletter ved alle toiletgrupper.

Der er etableret teleslynge i alle DR Koncerthusets sale samt i hovedfoyeren.