Et kor med mange facetter

Chefdirigent Martina Batič

Mød DR Vokalensemblets nye chefdirigent, Martina Batič. Hun er internationalt anerkendt for sine evner som kordirigent, og brænder for at udvide vores syn på kormusik.
Læs mere
DR Vokalensemblet består af 18 sangere og er kendt for sin rene, udtryksfulde klang.
Koret brænder for at invitere alle ind i kormusikkens forunderlige verden. Både unge, gamle, nye og og erfarne lyttere kan være med, når koret inviterer til koncerter, workshops og fællessang.
Samtidig har DR Vokalensemblet gjort indtryk på musikanmeldere over hele verden, og koret har vundet en række internationale priser.

Det er noget af det smukkeste og mest bevægende korsang, jeg nogensinde har hørt.

BBC Music Magazine

Velkommen til sæson 2023-24

DR Vokalensemblets nye koncertsæson er en rejse gennem tilstande, stemninger og landskaber – både de ydre og de indre. Gå på opdagelse i vores koncerter og glæd dig til at opleve kormusik i mange former og klangfarver gennem hele sæsonen.

Sæson og koncertpakker

Koncertpakker

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat fire forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblet folder sig ud i alle tiders kormusik – fra meditative renæssanceklange til kendte danske sange og moderne mesterværker.

Se koncertpakker

Lyt til DR Vokalensemblet

Gå på opdagelse i DR Vokalensemblets mange spændende albums, hvoraf flere har vundet internationale priser og udmærkelser.

Oplev DR Vokalensemblet

Kommende koncerter