Fabio Luisi - Italiensk chefdirigent

Mød DR Symfoniorkestrets anerkendte italienske chefdirigent Fabio Luisi.
Læs mere

I selskab med DR Symfoniorkestrets 106 musikere kan den store, symfoniske musik ikke bare høres – den kan mærkes.

Orkestrets rødder går tilbage til 1925, og i dag er orkestret i international klasse med klassiske verdensnavne på gæstelisten og kontrakt med det berømte pladeselskab Deutsche Grammophon.

Fælles for DR Symfoniorkestret og de store dirigenter og solister, som hver sæson gæster orkestret er, at de brænder for at give publikum de store, musikalske øjeblikke hvor tiden står stille – både live i Koncertsalen og transmitteret i de bedste lyd- og billedformater.

Velkommen til sæson 2024-25

Velkommen til en ny koncertsæson, hvor DR Symfoniorkestret, chefdirigent Fabio Luisi og en række fremragende gæstekunstnere hylder livet i al dets skønhed. Samtidig er det den første af to sæsoner, hvor vi kan fejre DR Symfoniorkestrets 100-års jubilæum. Gå på opdagelse i sæsonen og vores abonnementsserier her.

Sæson og abonnementsserier

DR Symfoniorkestret nomineret som Orchestra of the Year

Det engelske musiktidsskrift Gramophone har nomineret DR Symfoniorkestret til den eftertragtede titel som Orchestra Of the Year. Se alle de nominerede og stem på din favorit.

Læs mere

DR Symfoniorkestret & Deutsche Grammophon

Som det første danske orkester nogensinde har DR Symfoniorkestret kontrakt med det berømte tyske pladeselskab Deutsche Grammophon. Læs mere og find vores DG-albums her.

Læs mere

Kommende koncerter