Efterårsferie i DR Koncerthuset

Skyd efterårsferien i gang med sang, musik og dans for hele familien! Oplev bl.a. Silent Disco, affalds-duoen Trash, tv-parret Kaya og Ole, Ramasjang-programmet 'Spørg Kristian' live og meget mere.

En billet koster kun 40 kr. og gælder til en hel formiddag eller eftermiddag i DR Koncerthuset.

Læs mere og køb billet

Musiktime med Rune

Musiktime på video - kan man det?

Det kan man sagtens! I hvert fald hvis man har både et godt skolebord og et syltetøjs- kagedåse-trommesæt foran sig, og læreren hedder Rune Thorsteinsson.

Se videoer og undervisningsmateriale

Lær at dirigere med DR Musikariet

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det mon føles at stå foran en gruppe musikere eller sangere, som alle sammen kigger på dig – og følger dine mindste bevægelser?
Gå på opdagelse i vores materiale, LÆR AT DIRIGERE.

Lær at dirigere

ORKESTERMESTERFEST

DR Musikariet præsenterer OrkesterMesterFest i DR Koncerthuset. Her spillede omkring 500 skolebørn, der havde taget turen hele vejen fra Esbjerg, Morsø, Herning og Ringkøbing-Skjern til København for at spille med DR Symfoniorkestret. Og det var hele turen værd!

Kom tæt på instrumenterne i et symfoniorkester

DR Musikariet har igennem mange år udviklet undervisningsmateriale til skolekoncerter. Som noget nyt har vi nu produceret en række klassiske instrumentpræsentations videoer, der er målrettet 0.–4. klasse.

Instrumentvideoer

Vilde vidunderlige dyr

“Vilde vidunderlige dyr” var en musikalsk og nærværende formiddagsstund for de mindste fuld af musik, dyr og natur med multikunstneren Thomas Sandberg og de vilde vidunderlige dyr fra Ramasjang og Minisjang.

Læs mere

KONCERTER FOR BØRN & FAMILIER

Rundvisninger for børn

Gå på opdagelse med Ramasjang i DR Byen. Skab din helt egen Ramasjang karakter i ’Mig og Ramasjang’ eller løs ’Ramasjang Mysteriet’ ved at finde finder spor og løser gåder i DR Byens gange.

Se rundvisninger for børn

Tilmeld dig DR Musikariets nyhedsbrev

Få besked om nye skolekoncerter og arrangementer til børn og unge fra DR Musikariet - udfyld formularen, så holder vi dig opdateret, så snart der er arrangementer, som kunne være relevante for din skole eller institution.
Tilmeld dig DR Musikariets nyhedsbrev