Studie 3

Stor magi kan opstå på lille plads. Publikum mærker det tydeligt på krop og sjæl i DR Koncerthusets sort-hvide Studie 3.

Studie 3 - en bouillonterning af intimitet

Sort. Hvidt. Blankt. At træde ind i DR Koncerthusets Studie 3 er som at træde direkte ind i et knaldsort Steinway-flygel. De sorte vægge i skiftevis blanke og matte felter kan åbnes som låger og er hvide indeni.

De intime rammer er som skabt til koncertoplevelser, hvor man kommer helt, helt tæt på de optrædende. Hvor man bogstaveligt talt er i øjenhøjde med kunstneren. Hvor man ikke bare kan høre, men kan mærke musikken. Helt ind i sjælen.

Arkitektur

DR Koncerthusets mindste sal kan skræddersyes til anledningen, da salen hverken har fast scene eller faste publikumspladser. De sorte vægge i skiftevis blanke og matte felter har et væld af låger, der kan åbnes og lukkes som lydregulerende effekt. Når de åbnes, er der kridhvidt indeni, og det er tydeligt, at salens sort-hvide design er inspireret af et flygel.

Akustikken kan tilpasses forskellige genrer og besætninger, men salen er fortrinsvis tænkt som øvelokale og koncertsal for DR Big Band, og har plads til 170 personer.

Kommende koncerter

Gå på opdagelse

Lej Studie 3

Kontakt

Oskar Jensen

Programansvarlig

Oskar er programansvarlig for Koncerter. Kontakt Oskar på e-mail: osje@dr.dk.

Cathrine Glud

Projektleder

Cathrine er Projektleder for Møder, Konferencer og Events.

Tekniske Data