Max Richter

Galaxymphony

The Final Odyssey

DR Symfoniorkestret og Jakob Stegelmann guider dig gennem soundtracks fra Star Wars, The Mandalorian, Star Trek, Dune og mange flere.

Himmelsk lys

Copenhagen Light Festival

DR Vokalensemblet lyser igen Marmorkirken op med musik, som udforsker både sollys, måneskin, stjerneglans og det evige, himmelske lys. Oplev kormusikken rammet ind af et spektakulært lysdesign.

Max Richter

World Tour

Den engelske stjernekomponist Max Richter giver eksklusiv koncert i DR Koncerthuset. Han er kendt for sine unikke evner som komponist, pianist og producer.

Aktuelt

Copenhagen Jazz Festival x DR Koncerthuset

Den 4.-14. juli danner DR Koncerthuset ramme om nogle af Copenhagen Jazz Festivals absolutte hovednavne i Koncertsalen og aktuel dansk jazz i Studie 2.

Læs mere og køb billetter

Nyt

Mad og Drikke

Restaurant KLANG

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset, hvor kvalitet, værtskab og smag spiller sammen med husets unikke kulturoplevelser og arkitektur. Hos os kan du nyde småretter i foyeren, eller en sæsonnær menu, serveret i restauranten.

Læs mere og book bord

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen i Koncerthuset med et glas vin, en af vores mange øl, en drink eller en varm kop kaffe/the. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste.

Læs mere og se barkort