Bestil

Alt på ét bræt

Restaurant KLANG byder sammen med Meyers på velsmagende småretter i hyggelige og lyse omgivelser i DR Koncerthusets foyer.

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset, hvor kvalitet, værtskab og smag er i fokus.

Alt på ét bræt koster 190 kr. og skal forudbestilles.

*Det er muligt at vælge vegetarisk. Vegetarisk skal vælges på forhånd.

OBS! billeder er vejledende

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest dagen før dit arrangement.

Alt på ét bræt

I DR Koncerthusets foyer kan du nyde småretter og tilhørende vine i hyggelige omgivelser, der sætter scenen for en helstøbt aften. Vi kalder det 'Alt på ét bræt', fordi du får serveret småretterne samlet på et tapasbræt.

Bestil

Menu

Book bord

Vinoplevelsen

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer. 

Vinen er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet.

Se vores aktuelle vinkort

Klassisk - Alt på ét bræt

September & oktober:

Cremet brandade på lyssej med saltede stikkelsbær og skovsyre

Anderillette med citrontimian og grov sennep hertil hjemmesyltede cornichoner

Syltede artiskokker vendt i persille

Charcuteri fra Troldegården

Syltede grønne ferskner 

Koldhævet økologisk surdejsbrød

Pisket smør

Vegetar - Alt på ét bræt

September & oktober:

Zucchini marineret i saltet citron, toppet med oregano

Saltbagt rødbede glaseret i solbær gastrik med rygeostcreme og tørrede solbær

Grillede og syltede peberfrugter vendt i friske urter med miso creme

Cremet brandade på saltbagt knoldselleri med saltede stikkelsbær og skovsyre

Syltede grønne ferskner

Koldhævet økologisk surdejsbrød

Pisket smør

Klassisk - Alt på ét bræt

November & december:

Basillikumspesto  

Dagens udvalg af 2 slags charcuteri fra Nørre Søby slagteren

Koldrøget færøsk laks, rygeostcreme og crudite af radiser.  

Sæsonens syltede grøntsager.  

Vesterhavsost og grønne ferskner

Surdejsbrød og pisket smør

Vegetar - Alt på ét bræt

November & december:

Basilikums pesto 

Hummus lavet på flækærter og græskar med stegte og syltede svampe.  

Urtedelle med friskostcreme og purløg og crudite af radiser 

Sæsonens syltede grøntsager.

Grillede og syltede peberfrugter, sprøde solsikkekerner og parmesanost.

Vesterhavsost og grønne ferskner.

Surdejsbrød og pisket smør

Om Restaurant KLANG

Bestil

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.

Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.

Bestil Alt på ét bræt af Restaurant KLANG og oplev en verden af velsmag.