Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset, hvor kvalitet, værtskab og smag er i fokus.

I DR Koncerthusets foyer kan du nyde småretter og tilhørende vine i hyggelige omgivelser, der sætter scenen for en helstøbt aften. Vi kalder det 'Alt på ét bræt', fordi du får serveret småretterne samlet på et tapasbræt.

Alt på ét bræt koster 190 kr. og skal forudbestilles.

*Det er muligt at vælge vegetarisk.

Udforsk billeder nedenfor og bestil Alt på ét bræt.

Bestil Alt på ét bræt

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest dagen før dit arrangement.

Om Restaurant KLANG

Restaurant KLANG er et samarbejde mellem Meyers og DR Koncerthuset hvor smag, kvalitet, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd er i fokus.

Meyers gastronomiske koncept afspejles på flere måder i Restaurant KLANG: Dels fremhæves årstidernes karakteristika og råvarernes smag, dels er råvarerne både lokale og hyperlokale, og dels prioriteres dyrevelfærd ved at vælge kød fra fritgående kvæg, frilandskyllinger og skånsomt fangede fisk fra kystnære områder.

Bestil Alt på ét bræt af Restaurant KLANG og oplev en verden af velsmag.

Bestil Alt på ét bræt

Praktisk information

Allergener

Du har mulighed for at angive allergener ifm. bestillingen online via drkoncerthuset.dk eller ved oplysning over telefonen til Billetkontoret.

Har du ikke oplyst om allergener ved bestilling, skal evt. allergener meldes ind mandag-fredag i Billetkontorets åbningstid, senest 2 hverdage forud for dit besøg, da vi ellers ikke har mulighed for at sikre at restauranten modtager beskeden i tide.