Eksempel på tapas retter

  • Arancini m. grøn mayo og vinaigrette
  • Sardiner m. citron mayo
  • Gede friskost rørt med estragon, sprød sesamkiks & karse
  • Gazpacho m. grøn olie
  • Salte & røgede mandler
  • Mini tærte m. soltørrede tomater, feta & syltede rødløg
  • Fast ost. Kerner, nødder & sirup
  • Brændt blomkål m. dild, ristede nødder, rucola & brunet smør
  • Forskellige sorte og grønne oliven, artiskok & hj. Lavet humus 

Tapas koster 190 kr. og skal forudbestilles.

*(OBS: Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før bookingen)

Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest 2 hverdage før dit arrangement.

Bestil tapas

 

Barkort

Aktuelt Barkort

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen i Koncerthuset med et glas vin, en af vores mange øl, en drink eller en varm kop kaffe/the. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste.

Baren åbner en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner og kroge samt en skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Se vinkort

Praktisk information

Ændring af bestilling

Hvis du allerede har forudbetalt eller reserveret bord og du ønsker at foretage ændringer

Allergener

Oplysning vedr. allergener til din bestilling

Ændring af bestilling

Hvis du har ændringer til din bestilling kan du skrive til drkoncerthuset@dr.dk eller ringe til Billetkontoret på +45 3520 6262.

Allergener

Du har mulighed for at angive allergener ifm. bestillingen online via drkoncerthuset.dk eller ved oplysning over telefonen til Billetkontoret.

Du skal senest have opgivet evt. allergener 3 dage før dit besøg, da vi ellers ikke har mulighed for at kunne hjælpe med ændringen.

Middag før koncerten?

Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i DR Koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens bedste råvarer.

Læs mere og book bord