MUSIKTIME MED RUNE

DR Musikariet præsenterer et digitalt undervisningstilbud til alle børn på 3.-5. klassetrin. Videoerne kan bruges både i klasseværelset og hjemme.

Musiktime på video - kan man det?

Det kan man sagtens! I hvert fald hvis man har både et godt skolebord og et syltetøjs - kagedåse-trommesæt foran sig, og læreren hedder Rune Thorsteinsson.

DR Musikariet kan nu præsentere to ud af tre musiktimer med Rune til alle børn på 3.-5. klassetrin. Videoerne kan bruges både i klasseværelset og hjemme ved spisebordet eller skrivebordet. Det eneste du skal gøre er at tænde for videoerne og lade Rune vise, hvordan du kan lave fede beats og breaks med de bare næver og et par spisepinde.
Bank i bordet, klap i hænderne, brug dine ører – kort sagt, giv dit bord og dit trommesæt nogle bank!

’Musiktimerne med Rune’ varer lidt under en halv time og består af en introduktion, en workshop og til sidst en koncert, hvor rap og rytmer følges ad. Og du kan øve dig lige så meget du vil, for videoerne kan ses igen og igen.

Musiktime med Rune - Time 1

Videoerne kan bruges både i klasseværelset og hjemme ved spisebordet eller skrivebordet. Det eneste du skal gøre er at tænde for videoen og lade Rune vise, hvordan du kan lave fede beats og breaks med de bare næver.

Bank i bordet, klap i hænderne, brug dine ører – kort sagt, giv dit bord nogle bank!

Se videoer og læs mere om Time 1

Musiktime med Rune - Time 2

For at være med i den Musiktime med Rune - Time 2 skal du enten gå på loppemarkedet eller finde en sej genbrugsbutik – eller prøv at tjekke skufferne i køkkenet. Du skal nemlig bygge dit eget syltetøjsglas-kagedåse-trommesæt, så du kan spille sammen med Rune og din skoleklasse, venner og familie og alle andre der vil være med.

Se videoer og læs mere om Time 2