DR Vokalensemblets nye sæson kommer vidt omkring – både musikalsk og menneskeligt.

Vi rejser med Orfeus for at redde hans elskede Eurydike fra underverdenen, og vi hører ældgamle profetier og drømme om nordisk heksekraft. Vi udforsker hukommelsen og sorgen, og vi finder trøst og ro i meditation.

Lyset bryder frem i vintermørket, når vi slutter os til de tre vise mænd og til den gamle Simeon. Og lys og lyd fylder Marmorkirkens store rum, når DR Vokalensemblet for første gang medvirker i Københavns Lysfestival.

Vores traditionsrige jule- og påskekoncerter er blandt sæsonens højdepunkter, hvor vi markerer højtiderne og deres symbolske betydninger.

Vi ser frem til at byde velkommen til DR Vokalesemblets nye chefdirigent Martina Batič, som i løbet af sæsonen tager os alle med på nye musikalske rejser ind i både velkendt og ny kormusik.

God fornøjelse!

Gå på opdagelse i vores sæsonbrochure

Gå på opdagelse i sæsonens koncerter.

Læs brochure

Koncertpakker

Stemmen er det instrument, der er tættest på vores hjerte. Og når flere sangstemmer mødes i kor, kan musikken løfte os på en særlig måde.

Til dig, der elsker sang, har vi sammensat tre forskellige koncertpakker, hvor DR Vokalensemblets 18 sangere folder sig ud i alle tiders kormusik – fra meditative renæssanceklange over fuldblods romantik til moderne mesterværker.

Med en koncertpakke har du flere store musikalske oplevelser at se frem til i den nye sæson. Køb billetterne på én gang med 15% rabat – så har du koncerterne i kalenderen.

God fornøjelse!

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.
Se vores anbefalinger til unge under 30 år

Pluk & mix mellem koncerterne

Med Pluk og mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din Pluk og mix-rabat med vores øvrige tilbud.