Den lyse nat

Event er afholdt

Trinitatis Kirke, København

16. juni 2023 KL. 19.30

om eventen

Tag med Phillip Faber og DR Vokalensemblet på aftenvandring gennem smukke skovklædte landskaber i Frankrig, Tyskland og Danmark. Med kormusik af bl.a. Brahms, Poulenc, Gade og Nielsen bliver turen både eftertænksom, poetisk og humoristisk – og fuld af stemning fra vores lyse, nordiske sommernat.

Holder man af kormusik og sommer, er Den lyse nat af Hjelmborg ikke til at komme uden om. Og Langgaards Rosengaardsviser om roser, kærlighed og sommerregn er musikalske perler, som rammer den særlige stemning i sommerens lyse landskaber.

Ved denne koncert med DR Vokalensemblet og dirigent Phillip Faber er de smukke danske korværker del af en længere rejse, som også tager os gennem skovklædte landskaber i Tyskland og Frankrig og tilbage i tiden med kormusik, som har stærke folkelige rødder.

Her er bl.a. Brahms’ charmerende Sieben Lieder bygget på tyske folkeviser og Poulencs humoristiske og underholdende udgaver af landlige franske sange, men også vores egen Niels W. Gades fem korsange, som beskriver årstiderne og de særlige naturfænomener, der knytter sig til dem, bl.a. sommerens åkander, morgenvandring ved solopgang og efterårets spil mellem lys og mørke.

Phillip Faber og DR Vokalensemblet præsenterer også et udvalg af danske sange af bl.a. Carl Nielsen, og undervejs i koncerten bliver der enkelte fællessange med publikum.

Vær opmærksom på at koncerten er en del af DR Vokalensemblets koncertpakke "Året rundt med DR Vokalensemblet", hvor du kan få 15% rabat - Læs mere her

program & kunstnere

Program

Johannes Brahms

Sieben Lieder (op 62)

Francis Poulenc

Chansons Francaises

Niels W Gade

Fünf Gesange

Rued Langgaard

Rosengårdsviser

Bjørn Hjelmborg

Den lyse nat

Schulz, Carl Nielsen, m.fl.

Danske sange

Rabatmuligheder

Event er afholdt

Trinitatis Kirke, København

16. juni 2023 KL. 19.30

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.