Kalender

Meditationskoncert

fre 06. oktober 2023 kl 20.00

Når efterårsmørket sænker sig, inviterer DR Vokalensemblet til en fredfyldt og meditativ koncert i Roskilde Domkirke. Lad lyden af korets stemmer, den dybe cello og den smukt oplyste kirke hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den travle verden udenfor forsvinde og mærk Roskilde Domkirkes store kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet og dybe cello-klange med solocellist Richard Krug.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig.

Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

DR Vokalensemblet og deres nye chefdirigent Martina Batič er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til indre stilhed med sitrende smuk musik for kor og cello. Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Hildegard af Bingen, John Tavener, Thomas Tallis og Ola Gjeilo og solostykker for cello.

Program

John Tavener (1944-2013)

Svyati

Ēriks Ešenvalds (f. 1977)

Only in Sleep

arr. Daryl Runswick (f. 1946)

O Waly waly

Lasse Enersen (f. 1978)

Agua Nocturna

Thomas Tallis (1505-85)

O nata lux

Hildegard of Bingen (1098-1179)

Ave generosa

Ola Gjeilo (f. 1978)

Ave generosa

Anton Arensky (1861-1906)

Угасшим звёздам [To the dying stars]

Hugi Gudmundsson (f. 1977)

Hvíld

Kunstnere:

Martina Batič

Dirigent

Richard Krug

Cello

Venteliste

Roskilde Domkirke

fre 06. oktober 2023 KL. 20.00

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.