DR VOKALENSEMBLET PÅ FYN

Turen går til Fyn

Køb billetter

Ansgars Kirke i Odense

21. august 2024 KL. 19.30

om eventen

DR Vokalensemblets årlige sommerturné går til Fyn, hvor korets 18 sangere kan opleves i Ansgars Kirke i Odense sammen med dirigenten Carsten Seyer-Hansen. På programmet er en buket skøn kormusik, som kredser om temaerne sommer, rejser og ferie.

DR Vokalensemblet er internationalt for sin rene, nordiske klang, og flere af korets udgivelser har modtaget internationale priser og udmærkelser, bl.a. to amerikanske Grammy-nomineringer.

Ved denne koncert er der mulighed for at opleve koret i en flot samling af nordisk kormusik, både som den lyder lige nu, og som den har lydt tidligere.

Den danske komponist Svend S. Schultz er blandt de mest elskede danske komponister for kor, og DR Vokalensemblet synger hans sjældent opførte latinske madrigaler sammen med flere andre danske værker.
Aftenens hovedværk er Ib Nørholms lyriske mesterværk Americana fra 1984, skrevet til amerikanske digte oversat af Poul Borum.

Ud over en afstikker til Kingos berømte Sorrig og glæde i dirigent Carstens Seyer-Hansens eget arrangement byder koncerten ellers på musik fra vores egen tid; fra nye toner af Sebastian Brix og islandske Stefán Arason til svenske Karin Rehnqvists poetiske Bara du går över markerne til ord af Bo Bergman.

program & kunstnere

Program

Svend S Schultz

Fire latinske madrigaler

Sebastian Brix

Regn

Thomas Kingo arr. Carsten Seyer-Hansen

Sorrig og glæde

Stefán Arason

Fimm visur um Nottina

Ib Nørholm

Americana

Karin Rehnqvist

Bara du går över markerne

Kunstnere

Carsten Seyer-Hansen

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Rabatmuligheder

Køb billetter

Ansgars Kirke i Odense

21. august 2024 KL. 19.30

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.