DR Vokalensemblets sommerkoncert

Ud i det grønne

Event er afholdt

Trinitatis Kirke, København

22. juni 2024 KL. 16.00

Flere datoer

om eventen

DR Vokalensemblet og chefdirigent Martina Batič afslutter sæsonen med musik, der tager os med ud i det grønne – fra skove, enge og bakker til blomstrende haver og parker. Hør nattergalenes sang og vindens susen i trækronerne i musik af bl.a. Britten, Delius og søskendeparret Fanny og Felix Mendelssohn.

Kom med DR Vokalensemblet og chefdirigent Martina Batič ud i det grønne, hvor luften er frisk, fuglene synger og sangen har vinger!

I selskab med søskendeparret Felix og Fanny Mendelssohn hører vi nattergalenes sang og blade, som rasler blidt i sommervinden. Svenske Nils Lindberg skildrer skovbrynets lyde og duften af græs og blomster i en sen skumringstime, mens Ingvar Lidholm tager os med ud i sommergrønne bjerge, hvor unge elskende synger til hinanden hen over dalene.

Frederik Delius sender musikalske ekkoer hen over vandspejlet på en smuk sommeraften, og Benjamin Britten skaber sommerfest med fiskere, bønder og blomsterpiger, som viser deres høst som hyldest til den engelske 1600-tals dronning Elizabeth I i operaen Gloriana.

Som afslutning på aftenen præsenterer DR Vokalensemblet en buket sommerlige engelske folkesange, som viser at solskinsvejr og lyse sommeraftener trods alt ikke kan forhindre et knust hjerte eller to...

program & kunstnere

Download Program

Program

Felix Mendelssohn

Im freien zu singen (op 59)

Fanny Mendelssohn

Gartenlieder (op 3)

Nils Lindberg

Sommarpsalm

Ingvar Lidholm

Sommarafton

Joseph Canteloube

Bailero

Frederick Delius (1862-1934)

Two songs to be sung of a summer night on the water

Benjamin Britten (1913-76)

Choral Dances from Gloriana

Vaughan Williams, Gustav Holst, David Willcocks

Engelske sommersange

Kunstnere

Martina Batič

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Koncertpakke

Denne koncert indgår som en del af en koncertpakke hvor du kan opnå rabat. Du har mulighed for at læse om de forskellige tilbud af Koncertpakker med DR's Kor og Orkestre via menuen: Dit besøg -> Billettyper og Rabatter.