En aften med DR Koncertkorets herrer

Event er afholdt

Trinitatis Kirke, København

31. maj 2024 KL. 19.30

om eventen

Lyden af mandskor har en unik plads i den europæiske kortradition, og mange store komponister har skrevet specielt for herrestemmer. Denne aften er en sjælden mulighed for at nyde klangen af DR Koncertkorets 30 professionelle tenorer og basser i musik af bl.a. Mendelssohn, Bruckner og Sibelius.

Lyden af et stort kor af herrestemmer er noget særligt. Og når stemmerne hører nogle af landets bedste klassiske sangere, kan man roligt lukke øjnene og nyde det unikke klangbillede.

Denne aften fylder DR Koncertkorets 30 professionelle tenorer og basser Trinitatis Kirke med vokal vellyd i en bred vifte af musik skrevet specielt til mandskor.

Oplev bl.a. sjældne romantiske perler af Felix Mendelssohn, Hugo Wolf og 200-års jubilaren Anton Bruckner side om side med Sibelius’ fortolkning af de erotiske digte i Kanteletar, den nationale finske folkevisesamling.

Aftenen byder også på den formentlig første danske mandskoropførelse af den svenske pionér Elfrida Andrée, som i 1867 blev Sveriges første domorganist, og samtidig var både orkesterdirigent og komponist.

Og på en lys majaften skal vi selvfølgelig også høre danske sange af bl.a. Carl Nielsen og Peter Heise, samt ikke mindst favoritter fra den stærke nordiske studentersangforenings-tradition.

program & kunstnere

Download program

Program

Felix Mendelsohn

Beati Mortui, Periti autem

Anton Bruckner

Trösterin Musik, Am Grabe

Elfrida Andrée

Glömska, Drömlif – Tre sange for mandskor

Sibelius

Rakastava

Carl Nielsen

Aftenstemning

Danske sange

orgelsoloer mv.

Kunstnere

DR Koncertkorets herrer

Kor

Poul Emborg

Dirigent

Søren Christian Vestergaard

Orgel

Event er afholdt

Trinitatis Kirke, København

31. maj 2024 KL. 19.30

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

Koncertpakke

Denne koncert indgår som en del af en koncertpakke hvor du kan opnå rabat. Du har mulighed for at læse om de forskellige tilbud af Koncertpakker med DR's Kor og Orkestre via menuen: Dit besøg -> Billettyper og Rabatter.