Fantastiske Stemmer

Køb billetter

Vor Frue Kirke i Svendborg

27. september 2024 KL. 17.00

om eventen

DR Vokalensemblet og chefdirigent Martina Batič besøger Vor Frue Kirke i Svendborg med over 400 års fantastisk kormusik, fra renæssancen op til vor egen tid. Samtidig hyldes den store symfoniker Anton Bruckner, som ville være fyldt 200 i år, med en flot buket af hans brede, romantiske korværker.

Anton Bruckners symfoniske musik bliver ofte beskrevet som ’katedraler af lyd’ på grund af musikkens storslåede og majestætiske proportioner. Men samtidig er det romantisk musik, der går lige til hjertet.

Til denne koncert med DR Vokalensemblet kan du opleve en samling af hans smukkeste religiøse og verdslige korværker sammen med en række andre fantastiske værker for kor fra over fire århundreder.

Rakhmaninovs kormusik er et kapitel for sig, og her kan du opleve perlen Kerubisk hymne side om side med motetter af den engelske komponist C. V. Stanford og Niels la Cour, hvis latinske motetter er klassikere inden for det danske korrepertoire.

En moderne klassiker er også korværket Lux aurumque af komponisten Eric Whitacre, som har millioner af fans verden over.

I spidsen for koncerten er DR Vokalensemblets chefdirigent Martina Batic, som også er kendt som dirigent for en række andre førende europæiske kor.

program & kunstnere

Program

Anton Bruckner

Christus factus est

Anton Bruckner

Locus Iste

Anton Bruckner

Ave Maria

Sergei Rachmaninov

Kerubisk Hymne

C V Stanford: Tre latinske motetter

i: Justorum animae | iii: Beati quorum via | ii: Caelos ascendit hodie

Eric Whitacre

Lux aurumque

Niels la Cour: af Tre latinske motetter

ii: Ave Maria | iii: Laudate Dominum (3’30”)

Thea Musgrave (f. 1928)

Rorate Coeli (1973; 14’)

Kunstnere

Martina Batič

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Rabatmuligheder

Køb billetter

Vor Frue Kirke i Svendborg

27. september 2024 KL. 17.00

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.