Jul med DR Vokalensemblet

Køb billetter

Garnisonskirken

14. december 2024 KL. 16.00

Flere datoer

om eventen

DR Vokalensemblets traditionsrige julekoncert i Garnisons Kirke byder i år på både engelsk og fransk julestemning. Sammen med chefdirigent Martina Batič og harpenist Zachary Hatcher fylder koret det smukke kirkerum med udsøgt julemusik fra de to lande, som begge har stolte juletraditioner og fremragende komponister. Merry Christmas – Joyeux Noël!

Jul på engelsk og jul på fransk er noget særligt. 
Begge lande har deres egne stærke traditioner med en helt anden smag og duft end den danske jul – men når man hører lyden af deres julemusik, er man ikke et sekund i tvivl om, at juletiden er kommet!

I år byder DR Vokalensemblets julekoncert i Garnisons Kirke på et musikalsk møde med de to nationer, som begge har stolte juletraditioner.

Fra England klinger bl.a. Benjamin Brittens fortryllende A Ceremony of Carols som fortæller hele julehistorien for kor, solostemmer og harpe, og til lejligheden får DR Vokalensemblet selskab af DR Symfoniorkestrets soloharpenist Zachary Hatcher.

En fransk fortolkning af julefortællingen findes i Francis Poulencs fire motetter, som skildrer julekrybbens mystik og vidunder i det smukt harmoniserede musiksprog, som er indbegrebet fransk elegance og varme.

Koncerten byder på flere engelske og franske klange for kor af bl.a. Francis Grier og Pierre Villette, og orgelvariationer over en gammel fransk julemelodi af den parisiske virtuos Louise-Claude d'Aquin. Traditionen tro bliver der også plads til en kendt julesang eller to, hvor publikum inviteres til at synge med.

program & kunstnere

Program

Francis Poulenc

Quatre motets pour le temps de Noël

Benjamin Britten

A Ceremony of Carols

Francis Grier

The Virgin has given birth to a Saviour

Pierre Villette

Hymne à la Vierge

Pierre Villette

O magnum mysterium

arr David Willcocks

Quelle et cette odeur agréable

arr Stephen Jackson

Nöel Nouvelet

Louis-Claude d’Aquin

Noel X: Grand Jeu et Duo

Kunstnere

Martina Batič

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Zachary Hatcher medv. DRVE Jul
Zachary Hatcher

Harpenist

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.