Kalender

Kom og syng – Danske årstidssange

fre 23. august 2024 kl 17.00

Kom og syng med, når DR Vokalensemblet inviterer til fællessang ved fyraftenstid i Ansgars Kirke i Odense. Dirigent og vært Carsten Seyer-Hansen akkompagnerer fra flygelet og fortæller om sangene, som er udvalgt blandt de mest elskede danske sensommersange.

At synge sammen er noget særligt. Og når en erfaren dirigent og vært fører an, kan man samtidig lære lidt nyt om de danske sange, vi kender så godt – og måske endda føje et par nye til repertoiret.

Til dette fyraftensarrangement i Ansgars Kirke i Odense er det Carsten Seyer-Hansen, som leder publikum og sangerne i DR Vokalensemblet gennem nogle af de mest elskede danske sensommer- og efterårssange.

Kom og vær med til en eftermiddag, hvor vi hilser efteråret velkommen med skønne sange i mange forskellige former og stemninger.

Kunstnere:

Carsten Seyer-Hansen

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Køb billetter

Ansgars Kirke i Odense

fre 23. august 2024 KL. 17.00

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.