Kalender

Meditationskoncert

fre 13. september 2024 kl 19.30

DR Vokalensemblet inviterer endnu en gang til en fredfyldt og meditativ koncert. Lad lyden af korets stemmer, den dybe cello og den smukt oplyste kirke hjælpe dig til at slippe hverdagen og tankerne for en stund, så du virkelig mærker rummet, tonerne og stemningen.

Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt. Lad den travle verden udenfor forsvinde og mærk Roskilde Domkirkes store kirkerum omslutte dig, mens du fordyber dig i meditativ kormusik med DR Vokalensemblet og dybe cello-klange med solocellist Richard Krug fra DR Symfoniorkestret.

DR Vokalensemblets meditationskoncerter er blevet en tilbagevendende begivenhed, som samler et dedikeret publikum når efterårsmørket begynder at sænke sig. Her er en koncert, hvor du kan vende dig helt ind i dig selv i en musikalsk meditationsrejse ved at fokusere på roen, lyset, tonerne og ordene i det smukke kirkerum.

DR Vokalensemblet og den unge dirigent Anastasija Kildiša er dine meditationsguides, og sangerne i koret leder dig til indre stilhed med sitrende smuk musik for kor og cello.

Glid ind i en meditativ tilstand til musik af bl.a. Arvo Pärt, Ēriks Ešenvalds og Pablo Casals og smukke solostykker for cello.

Program

Arvo Pärt

Nunc dimittis

Ēriks Ešenvalds

Only in Sleep

Edgard Moya Godoy

Vidit lucem magnam

Nils Greenhow

What only you can be

J S Bach

Sarabande (Suite for Solo Cello nr. 5)

Paul Hindemith

Langsam (Sonate for solo cello op. 25, nr. 3)

Pablo Casals

Song of the Birds

Kunstnere:

Richard Krug

Cello

Anastasija Kildiša

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Køb billetter

Roskilde Domkirke

fre 13. september 2024 KL. 19.30

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Koncertpakke

Denne koncert indgår som en del af en koncertpakke hvor du kan opnå rabat. Du har mulighed for at læse om de forskellige tilbud af Koncertpakker med DR's Kor og Orkestre via menuen: Dit besøg -> Billettyper og Rabatter.