Kalender

Sommerkoncert med DR Juniorkoret

lør 29. juni 2024 kl 16.00

De unge sangere i DR Juniorkoret fylder Garnisons Kirke med sommerlig og stemningsfuld kormusik – fra danske sommersange til kendte popnumre i flotte arrangementer for kor.

DR Juniorkoret består af ca. 60 sangere i alderen 12-16 år. Korets repertoire spænder vidt – fra danske sange og klassiske værker til folkemusik og popsange.

Koret er særligt kendt for sine koncerter i DR Koncerthuset, hvor det bl.a. optræder sammen med DR Pigekoret og DR Symfoniorkestret. Her er muligheden for at opleve korets særlige klang i Garnisons Kirkes smukke kirkerum, som er kendt for sin udsøgte akustik.

Musik af bl.a. Carl Nielsen, Ola Gjeilo, Kate Bush, Kasper Winding mfl.

Kunstnere:

Susanne Wendt

Dirigent

Martin Seier

klaver og orgel

DR Juniorkoret

Kor

Køb billetter

Garnisonskirken

lør 29. juni 2024 KL. 16.00

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.