Syng, min ven! - Familiekoncert med DR Børnekoret

Event er afholdt

Christians Kirke

25. maj 2024 KL. 16.00

om eventen

DR Børnekoret synger sommeren ind med sange om forår, sommer, venskab og fællesskab. Kom og vær med til en hjertevarm eftermiddag for børn og forældre, hvor korets sangere selv har været med til at skabe en del af musikken sammen med den kendte børnemusik-duo Sille & Palle. Aldersgruppe: 6-11 år.

Hvis du har set DR’s tv-kanaler for børn, er der en god chance for, at du har hørt musik af duoen Sille Grønberg og Palle Windfeldt.

De er nemlig eksperter i at lave musik, som fænger både børn og voksne, og derfor har de i mere end et årti været efterspurgt på scener, skoler og festivaler i både Danmark og udlandet.

Her er muligheden for at opleve den kendte duo sammen med de talentfulde børn i DR Børnekoret i den smukke Christians Kirke på Christianshavn.

Specielt til denne koncert har korets sangere og de to musikere sammen skabt nye sange med tekster, som kredser om venskaber og fællesskaber. Eftermiddagen byder også på sange om forår og sommer, og der bliver også mulighed for at synge med undervejs.

I spidsen for koncerten er Susanne Wendt, dirigent og leder af DR Korskolen.

Kunstnere

Susanne Wendt

Dirigent

Sille Grønberg og Palle Windfeldt

Medvirkende

Event er afholdt

Christians Kirke

25. maj 2024 KL. 16.00

Relaterede arrangementer