Kalender

DR Big Band elsker Steely Dan

tor 20. februar 2025 kl 20.00

Lyden af Steely Dan er lyden af fire årtiers mesterligt mix af rock, pop, funk, soul og jazz. DR Big Band og gæster tager dig endnu en gang med gennem de bedste Steely Dan-moments i arrangementer, der både giver dig den autentiske amerikanske feeling og et nyt, funklende live-take på de ikoniske numre.

Sidste sæson blæste DR Big Band næsten taget af DR Koncerthuset med Steely Dans saftige jazzharmonik, funky beats og knivskarp blæs. Nu sker det igen – med samme forrygende gæstekunstnere og endnu flere nye arrangementer!

DR Big Band elsker stadig den særlige lydverden i Steely Dan, der med konstant vekslen mellem charmerende enkelthed og imponerende kompleksitet kan udfoldes i det uendelige. Sammen med alle danske Steely Dan-fans er vi klar til igen at dykke ned i nogle af de milepæle i bandets produktion, som har givet dem kultstatus verden over og resulteret i mere end 40 mio. solgte albums.

Med DR Big Band på scenen i Amager Bio er igen to stærke musikalske gæster: Sangeren og guitaristen Hamish Stuart, som bl.a. er kendt fra Average White Band og Ringo Starr’s All Starr Band, og sammen med ham er jazzsangeren Lucy Woodward, der lægger en sikker, jazzet vokal til de helt nye bigband-arrangementer af funk-mesteren Reuben Fowler – bl.a. kendt som arrangør fra DR Big Bands populære FONK!-koncerter i de seneste sæsoner.

The Babylon Sisters består af sangerne Tuva Semingsen, Christina Boelskifte, Britt Hein Hedegaard.

Kunstnere:

DR Big Band Ensemblegrafik 2024
DR Big Band

Orkester

Hamish Stuart - DRBB alle elsker Steely Dan
Hamish Stuart

Solist

Lucy Woodward

Sanger

Reuben Fowler

Dirigent, trompetist

Babylon Sisters: DRBB Alle elsker Steely Dan
The Babylon Sisters

Kor

Køb billetter

Amager Bio

tor 20. februar 2025 KL. 20.00

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.