DR Koncertkoret & Rakhmaninov

Køb billetter

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

24. maj 2025 KL. 17.00

om eventen

Efter flere udsolgte opførelser af Rakhmaninovs Vesper i forrige sæson kan DR Koncertkoret nu præsentere en koncert, der viser flere fascinerende facetter af den romantiske, russiske kirkemusik. Oplev korets imponerende klang i stemningsfulde religiøse værker fra Rakhmaninovs tid, kombineret med højdepunkter af mesteren selv.

Hvis man er vild med kormusik, er man også fan af Rakhmaninovs Vesper.
Det romantiske, russisk-ortodokse storværk taler lige så stærkt til os i dag, som det gjorde på Rakhmaninovs tid, og denne aften kan man opleve eller genopleve de dybe klange med DR Koncertkorets 74 professionelle sangstemmer.

Sammen med uddrag fra det kendte værk opfører koret også musik fra Rakhmaninovs mindre kendte korværk Sankt Johannes’ hellige liturgi, som er lige så fængende og udtryksfuldt som den berømte Vesper.
I sidste del af koncerten følger flere fremragende værker fra den ortodokse traditions kirkemusik. Alexander Gretchaninov, som havde været en af zarens favoritter, flygtede til Frankrig og senere New York efter revolutionen i 1917, mens komponister som Shvedov og Sviridov blev i Sovjetunionen og udgav nogle af deres mest elskede religiøse værker som fx teatermusik.

Velkommen til en aften, hvor du kan nyde klangen af tro, storhed og hengivelse med DR Koncertkoret.

program & kunstnere

Program

Sergej Rakhmaninov

Vesper (uddrag)

Sergej Rakhmaninov

Sankt Johannes’ hellige liturgi (uddrag)

Alexander Gretchaninov

Om den sidste nadver

Konstantin Shvedov

Kerubisk hymne

György Sviridov

Hellig kærlighed

Kunstnere

Poul Emborg

Dirigent og vært

Rabatmuligheder

Køb billetter

Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke

24. maj 2025 KL. 17.00

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Koncertpakke

Denne koncert indgår som en del af en koncertpakke hvor du kan opnå rabat. Du har mulighed for at læse om de forskellige tilbud af Koncertpakker med DR's Kor og Orkestre via menuen: Dit besøg -> Billettyper og Rabatter.