DR Pigekorets forår

Køb billetter

Holmens Kirke

09. marts 2025 KL. 20.00

Flere datoer

om eventen

DR Pigekoret fylder Holmens Kirke med stærk kormusik, som peger frem mod lyset. Mærk stemmernes styrke og klang i kirkens flotte akustik, og oplev kormusikkens særlige nerve gennem både velkendte satser og sange og ny musik, der peger ind i fremtiden.

Kormusik og kirkerum hører sammen. I århundreder har komponister skabt musik for sangstemmer, som har haft en naturlig ramme i kirkens ikoniske arkitektur – og i vor tid er kirkerummet stadig den optimale ramme om mange forskellige typer af kormusik. 

DR Pigekorets forårskoncert er en særlig mulighed for at opleve DR Pigekorets 50 unge sangere i Holmens Kirke, hvor ord, stemmer og toner når ud i alle hjørner af kirkerummet. Her kan du blive ét med rummet og musikken og komme helt tæt på sangerne.

I anledning af foråret blænder koret op for en kraftfuld vokal eksplosion med ung, vokal råstyrke og stærke nyskrevne værker, hvor lyset og foråret springer ud af vinterens mørke.

DR Pigekoret
Dirigent: Charlotte Rowan

Kunstnere

DR Pigekoret

Kor

Charlotte Rowan

Dirigent

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.