Miraklernes sti

Køb billetter

Trinitatis Kirke, København

01. maj 2025 KL. 19.30

om eventen

Lige siden 1200-tallet har den store katedral i Santiago de Compostela tiltrukket pilgrimsrejsende fra hele verden ad den berømte camino, som er en oplevelse i sig selv. Korværket ’Miraklernes sti’ er en gribende skildring af den ikoniske rute, som her opføres for første gang i Danmark af DR Vokalensemblet og den prisvindende dirigent Krista Audere.

At vandre langs den spanske camino har gennem næsten et årtusind været et ritual for pigrimsrejsende fra hele verden.

En af dem, som har oplevet den berømte vandringsrute på egen krop og ikke mindst eget sind, er den engelske komponist Joby Talbot. De stærke sanseindtryk og den spirituelle forvandling, han oplever på sin
pilgrimsfærd, er udgangspunktet for hans store korværk Miraklernes sti.

Miraklernes sti er blevet et af vor tids mest populære moderne korværker, som har tryllebundet publikum i både Europa, USA og Australien. Her er muligheden for at opleve værket for første gang i Danmark, hvor DR Vokalensemblet begiver sig ud på den musikalske pilgrimsrejse i Trinitatis Kirkes smukke kirkerum sammen med dirigenten Krista Audere.

I en lang række stemningsfulde musikalske billeder skildres den naturskønne rute og de fire store katedraler, som caminoen passerer forbi på vejen mod det endelige mål, den store katedral i Santiago de Compostela, hvor apostlen Jakob siges at være begravet.

Kom med på en enestående musikalsk rejse og oplev den spirituelle kraft i et af vor tids mesterværker for kor.

Kunstnere

Krista Audere

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Rabatmuligheder

Køb billetter

Trinitatis Kirke, København

01. maj 2025 KL. 19.30

Rabatmuligheder

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.