Kalender

Sommerkoncert med DR Vokalensemblet & Phillip Faber

fre 20. juni 2025 kl 19.30

På årets længste og lyseste dage afslutter DR Vokalensemblet sæsonen med sommerkoncert i Trinitatis Kirke. Dirigent Phillip Faber står i spidsen for et program fuld af fantastiske fortællinger, magiske væsner og mytiske landskaber – fortalt gennem farvestrålende fransk og nordisk kormusik.

Efter en sæson fuld af musikalske rejser tager DR Vokalensemblet sammen med dirigent Phillip Faber på en eventyrlig færd ind i en verden fuld af myter, magi, folklore og eventyr.

De to franske komponister Ravel og Poulenc var vilde med gamle franske folkesagn og fortællinger, og denne aften vrimler det med skøre, dybe, sjove og mystiske historier om mennesker, dyr og overnaturlige væsner, mesterligt fortalt i ord og toner af de to store komponister.

Vores store danske eventyrdigter H.C. Andersen er med blandt aftenens fortællere, og både hans fabulerende og mere alvorlige side kommer til udtryk i kormusik af nye og ældre danske komponister, med Bo Holtens udtryksfulde Regn og rusk og rosenbusk som et af aftenens højdepunkter.

Estiske Veljo Tormis tager os med til barndommens musikalske landskaber, hvor hyrdernes kald giver genlyd i naturen. Og inden vi går ud i den lyse sommernat efter koncerten, bliver der også mulighed for at synge med på en dansk sommersang eller to, ført an af DR Vokalensemblet og Phillip Faber.

Program

Holten/H.C. Andersen

Regn og rusk og rosenbusk

Poulenc

Chansons Francaises

Gudmundsen-Holmgreen/H.C. Andersen

Jeg bringer dig en lille vedbendranke

Ravel

Trois Chansons

Rung/H.C. Andersen

Hvor Nilen vander egypterens jord

Veljo Tormis

Helletused (“Childhood memories”)

Kunstnere:

Phillip Faber

Dirigent

DR Vokalensemblet

Kor

Køb billetter

Trinitatis Kirke, København

fre 20. juni 2025 KL. 19.30

Relaterede arrangementer

Rabatmuligheder

Pluk & Mix

Koncerten indgår som en del af Pluk & Mix. Med Pluk & Mix har du mulighed for selv at sammensætte din egen unikke koncertrække bestående af minimum fire koncerter. Når du sammensætter dine koncerter på denne måde, får du 10% rabat på alle koncerter med DRs Kor & Orkestre. Du skal dog vælge minimum fire forskellige koncerter, men du bestemmer selv hvor mange billetter, du køber – hvis du fx ønsker at invitere kæresten med til de tre koncerter og flere venner eller familien med til den fjerde. Det er dog ikke muligt, at kombinere din pluk og mix-rabat med vores øvrige rabatter og tilbud. Når du først har købt din Pluk & Mix pakke, er det ikke muligt at tilføje flere koncerter til pakken efterfølgende. Du kan læse mere om Pluk og Mix i memuen: 'Dit besøg' - 'Billettyper & Rabatter'.

U30

Børn og unge under 30 år får 50% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre. Du vælger U30 rabat ved at vælge et sæde i salsplanen. Herefter kan du se hvilke billettyper/priser der kan vælges til den pågældende koncert. Husk at legitimation skal forevises på forlangende ved indgangen. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.

Grupperabat

Du kan få 10% rabat på de fleste koncerter med DRs kor og orkestre ved køb af minimum 25 billetter. Billetter bestilles via gruppesalg@dr.dk. Rabatter kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller rabatter.