Copenhagen Jazz Festival x DR Koncerthuset

4.-14. juli 2024

DR Koncerthuset danner ramme om nogle af Copenhagen Jazz Festivals absolutte hovednavne i Koncertsalen, aktuel dansk jazz i Studie 2 og live jazz i Klangbar.

Under årets jazzfestival kan du i Koncertsalen opleve kunstnere som Anohni and the Johnsons, Rufus Wainwright og Cécilie Mclorin Salvant.

Studie 2 danner rammen om aktuel dansk jazz, hvor du bl.a. kan opleve Cæcilie Norby, Mette Lindberg og Kira Sov og Girls in Airport.

I Klangbar, den røde containerbar ude foran DR Koncerthuset, kan du opleve live jazz og købe kolde øl eller drinks fra Mikropolis. Koncerterne i Klangbar er gratis, så kom i god tid.

Dette års udgave af Copenhagen Jazz Festival i DR Koncerthuset finder sted fra den 4. til den 14. juli 2024.

Se alle koncerter og åbningstider i Klangbar nedenfor.

Hovednavne i Koncertsalen

Dansk Jazz i Studie 2

Live jazz i Klangbar

Live jazz i Klangbar

Klangbar er DR Koncerthusets helt egen røde containerbar placeret lige foran indgangen. Under Copenhagen Jazz Festival holder Klangbar åben, hvor du kan opleve fede jazz koncerter og købe kolde øl eller drinks fra Mikropolis. Koncerterne i Klangbar er gratis, så kom i god tid.

Åbningstider i Klangbar under Copenhagen Jazz Festival

Alle torsdage og fredage klokken 14.00 - 20.00.
Mellem klokken 15.00 - 17.00 vil der være happy hour, hvor du kan få halv pris på Royal fadøl og Mikropolis cocktails.

Søndag den 7. juli: Klokken 14.00 - 21.00.

Tirsdag den 9. og onsdag den 10. juli: Klokken 16.00 - 21.00.

Lørdag den 13., søndag den 14. og mandag den 15. juli: Klokken 16.00 - 20.00. 

Program

Mikkel Ploug Trio

4. juli kl. 18.00

Mikkel Ploug har med 17 udgivelser og turnéer i over 25 lande for længst slået sig fast på både den danske og den internationale jazzscene. Han har samarbejdet med en række store musikere i ind og udland, blandt andre den amerikanske saxofonist Mark Turner og den tysk-amerikanske koreograf og danser Tilman O’Donnell.

Jesper Løvdal Trio

7. juli kl. 18.00

Jesper Løvdal har trådt sine musikalske barnesko i Ib Glindemanns og Hugo Rasmussens orkester og det er den samme spontanitet og glæde ved musikken vi kan høre når hans melodiske og swingende trio spiller.

Lis Wessberg Trio

10. juli kl. 18.00

Lis Wessberg har gennem en mangeårig karriere slået sit navn fast som en af de førende danske basunister. Med en unik feeling og en smuk tone har hun optrådt og indspillet med en lang række topartister indenfor både pop og jazz, bl.a. Ray Charlies, Randy Brecker, Hanne Boel, Marilyn Mazur og mange flere.

Ned Ferm Trio

12. & 13. juli kl. 18.00

Den herboende amerikanske saxofonist Ned Ferm har spillet med alle de store danske jazznavne men samtidig bevæger han sig ubesværet rundt i det alternative og i rockmusikken. I sine år i Danmark har han bl.a spillet med Steffen Brandt, Poul Dissing, Kira Skov, Steen Jørgensen, Nikolaj Nørlund, Jakob Bro, Hugo Rasmussen og mange flere.

Christina von Bülow Trio

14. juli kl. 18.00

Altsaxofonisten Christina von Bülow har en stor passion for den “klassiske” jazzmusik, bl.a. via hendes far Fritz von Bülow (1933-1993), som var en af datidens store danske jazzguitarister. Hun udviklede sidenhen en stor kærlighed til brasiliansk musik, og hendes musikalske udtryk er da også udpræget melodisk.

KLANGBAR UNDER COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL FORRIGE ÅR

Foto: Christian Larsen