Koncerthusmenu

I Restaurant KLANG tilbyder vi sammen med Meyers anretninger og menuer, som kan nydes i DR Koncerthusets restaurant med panoramaudsigt over Amager Fælled og DR Byen.

Læs mere og book bord

Alt på ét bræt

Få stimuleret dine smagssanser med Alt på ét bræt af Restaurant KLANG. Nyd småretter tilberedt af Meyers kokke i hyggelige og lyse omgivelser i DR Koncerthusets foyer.

Læs mere og bestil

Aktuelle menuer & vinkort

Menu - Februar

Forret: Røget kulmule med kejserhatte, misocreme og sprøde valnødder

Vegetar forret: Rødbedetatar med æblegastrik, rygeostecreme, saltede ribs og rugbrødschips, samt friske urter

Hovedret: Rosastegt dansk kalv med timianbagte løg i honning og balsamisk eddike. Knuste kartofler med urter , rodfrugtchips og rødvinssauce

Vegetar hovedret: Svampeterrin med timianbagte løg i honning og balsamisk eddike. knuste kartofler med urter, rodfrugtchips og svampesauce

Dessert: Chokolademousse med hasselnødder, solbærknas og saltet karamel

OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før koncerten.

Menu - Marts

Forret: Brud af bagt lyssej, røget torskerognscreme og vinterporre lynsyltet i citrus og soja

Vegetar forret: Saltbagt selleri med hasselnødde emulsion, ristede hasselnødder og capers bær

Hovedret: Bryst af Frilandskylling med morkelsauce. Stegte gulerødder fra Kiselgården med spinat. Små kartofler, vendt med smør, persille og frisk estragon

Vegetar hovedret: ”Krebinet” af Quinoa og kikærter med morkelsauce og stegte gulerødder fra Kiselgården med spinat. Små kartofler, vendt med smør, persille og frisk estragon

Dessert: Panna Cotta med kærnemælk, hvid chokolade og syltede rabarber

OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før koncerten.

Vinoplevelsen

DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer. 

Vinen er særligt udvalgt med fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet.

Se vores aktuelle vinkort

Gå i baren før og efter koncerten

Kom i god tid og nyd stemningen i Koncerthuset med et glas vin, en af vores mange øl, en drink eller en varm kop kaffe/the. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste.

Baren åbner en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner og kroge samt en skøn udsigt ud over Amager Fælled.

Se barkort

Praktisk information

Gruppebooking

Gruppebooking - 8 personer eller derover

Allergener

Oplysning vedr. allergener til din bestilling

Parkering og transport

Læs om transport til DR Koncerthuset, samt parkeringspladser- og takser.

Tilgængelighed

Information vedr. tilgængelighed i- og omkring DR Koncerthuset

Praktisk Information

Ændring af bestilling

Gruppebooking

Gruppebooking kan foretages ved at sende en e-mail til drkoncerthuset@dr.dk eller ved at ringe til Billetkontoret på +45 35206262

Allergener

Du har mulighed for at angive allergener ifm. bestillingen online via drkoncerthuset.dk eller ved oplysning over telefonen til Billetkontoret.

Har du ikke oplyst om allergener ved bestilling, skal evt. allergener meldes ind mandag-fredag i Billetkontorets åbningstid, senest 2 hverdage forud for dit besøg, da vi ellers ikke har mulighed for at sikre at restauranten modtager beskeden i tide.

Parkering og transport

DR Koncerthuset ligger på Ørestads Boulevard 13, København S, og der er gode transportmuligheder.

DR har indgået et samarbejde med Q-Park, som står for opsynet med P-pladsen ved metroen.

Du kan her se et kort over området. 

OBS! Parkering skal forudbetales.

Det vil sige at du i billetautomaten køber parkering til et bestemt tidsrum.

Parkering kan forudbetales i billetautomaterne på parkeringspladsen ved indtastning af bilens registreringsnummer. Alternativt kan parkering betales gennem EasyParks app.

NB: Du kan parkere gratis i afmærkede båse i op til 15 minutter ved af- og pålæsning. Husk P-skiven.

Priserne er:
Op til 1 time 20 kr.
Op til 2 timer 40 kr.
Op til 13 timer 60 kr.

EasyPark App

Det er muligt at betale og forlænge din parkering med EasyParks app. Områdekoden til DR Koncerthusets parkering er 3491.
Ved at benytte EasyParks app til betaling af parkering opkræves et tillæg på 15% af den samlede parkeringspris.

Handicapparkering

På parkeringsarealet findes ni gratis handicapparkeringspladser - husk synligt Handicapparkeringskort i forruden. Det er muligt at parkere bilen gratis på alle afmærkede parkeringspladser, hvis der ikke er flere ledige handicapparkeringspladser.

Hybrid- og elbiler

Der er et begrænset antal p-pladser med ladestandere. Du har mulighed for at lade din bil, mens du er til koncert i DR Koncerthuset. Vær dog opmærksom på, at der er begrænset ladetid på max fire timer og du skal derfor stille din P-skive. Al parkering med el-bil eller plugin-hybrid ved DR Koncerthuset, kræver betaling af P-afgift ved betalings-standerne på stedet.

Metro og bus

Der er metroafgange til og fra DR Byen-metrostation ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage (den grønne linje M1 mod Vestamager).
Buslinje 33, 35, 77 og 78 har alle stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej. Herfra tager det kun få minutter at gå til DR Koncerthuset.

Cykler

Cykler kan parkeres under Metrobanen. Det er ikke tilladt at parkere sin cykel op ad DR Koncerthuset, da det kan blokere for flugtveje.

Tilgængelighed

Ved DR Koncerthuset forefindes 9 almindelige handicapparkeringspladser, samt seks større afsætningspladser, der reelt er p-pladser. Disse er placeret under metrobanen, vest for DR Koncerthuset, ca. 75 m. fra indgangen til Koncerthuset. Der findes yderligere 5 p-pladser til kassebiler og 1 p-plads til en liftbus. Desuden er der handicapparkeringspladser ved DR Byens reception langs Emil Holms Kanal (modsat DR Koncerthuset).

For synshæmmede er der etableret en ganglinje fra metrostationen til DR Byen.

Der er 16 kørestolspladser i Koncertsalen. De befinder sig bagest på Parterre, 1. Balkon og Orkester A. I Studie 2 er der 4-6 kørestolspladser, afhængig af stoleopsætning. I Studie 3 og 4 er der 2-4 kørestolspladser, afhængig af stoleopsætning.

Kørestolsbrugere, blinde eller andre med et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationer, skal bestille billet gennem DR Koncerthusets Kundecenter og har mulighed for at tage en ledsager med uden ekstrabetaling. Ledsagerkortet skal vises/fremsendes til DR Koncerthusets Kundecenter ved billetbestilling.

DR Koncerthusets elevatorer kører til alle etager og der forefindes handicaptoiletter ved alle toiletgrupper.

Der er etableret teleslynge i alle DR Koncerthusets sale samt i hovedfoyeren.

Gå på opdagelse