Middag før koncerten
Ordentlige råvarer er naturligvis fundament for den gode madoplevelse og derfor er maden, som serveres i DR Koncerthusets restaurant, skabt fra bunden af sæsonens råvarer. Uanset om det er økologisk surdejsbrød, hjemmesylt eller en sommerfrisk hyldeblomstsorbet har køkkenet lagt håndværk og kærlighed ind i sammensætningen af smag og visuelle indtryk på tallerkenen.
Det er muligt at vælge imellem kød og vegetarisk menu.*
*(OBS: Vegetarisk menu skal dog vælges på forhånd.)
Vælg imellem 2 retter: 290 kr. eller 3 retter: 370 kr.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke tager imod 'walk-ins' på dagen for arrangementer. Du skal derfor forudbestille online eller via vores Billetkontor, senest 2 hverdage før dit arrangement.
Book bordAktuelle menuer & vinkort
Menu - September

Forret: Rimmet Kulmule – ”Tiger mælk” – Peanuts – Koriander – Chili
Vegetar forret: Stegt Tofu – ”Tiger mælk” – Peanuts – Koriander - Chili
Hovedret: Kyllingebryst - Mos – Majs - Svampe - Salsa verde – Glace
Vegetar hovedret: Portobello – Mos – Majs – Svampe - Salsa verde
Dessert: Rødgrød – fløde
OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før koncerten.
Menu - Oktober

Forret: Rimmet Makrel - Muslinge bouillon med tomat - Agurk - Urt
Vegetar forret: Porre - Grøntsags bouillon - tomat - Agurk - Urt
Hovedret: Braiserede oksekæber - Glaseret Rødbede og Gule beder - Pastinak pure - Morkel sauce
Vegetar hovedret: Bagt græskar - Glaseret Rødbede og Gule beder - Pastinak pure - Morkel sauce
Dessert: Citrontærte - marengs
OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12.00 dagen før koncerten.
Menu - November

Forret: Laks – Rosenkål – Dukkah – Rygeoste creme – Brøndkarse
Vegetar forret: Jordskokke – Rosenkål – Dukkah – Rygeoste creme – Brøndkarse
Hovedret: Oksesteg – Persillerodspuré – Grønkål – Rødløg – Portvins sauce
Vegetar hovedret: Rødbeder – Persillerodspuré – Grønkål – Rødløg – Portvins sauce
Dessert: Vanilje panna cotta – Pocheret kvæde – Pistacienødder
OBS! Vegetarisk menu skal vælges på forhånd, og skal bestilles senest kl. 12:00 dagen før koncerten.
Aktuelt vinkort
Vinkort
DR Koncerthusets vinkort er nøje udvalgt til at komplimentere vores sæsoninspirerede menuer.
Vi bestræber os på at finde interessante og karakterfulde vine – ud fra devisen ”lidt men godt på kortet”.
Praktisk information
Tapas før koncerten
Inden koncerten tilbyder DR Koncerthusets Restaurant på lækre lette tapas anretninger som kan indeholde både kød/fisk/grønt, samt ost eller sødt og med mulighed for tilvalg af vin, vand, øl og drinks.
Læs mere og bestilGå i baren før og efter koncerten
Kom i god tid og nyd stemningen i Koncerthuset med et glas vin, en af vores mange øl, en drink eller en varm kop kaffe/the. Vi har et stort udvalg, som kan friste de fleste.
Baren åbner en time før koncertstart samt en time efter, så du har rig mulighed for en god start og en fin afslutning på koncerten. Der er masser af hyggelige hjørner og kroge samt en skøn udsigt ud over Amager Fælled.