DR Video: Big Band & Palle Mikkelborg

Oplev DR Big Band og Palle Mikkelborg i en eksklusiv video-optagelse af Mikkelborgs egen nyfortolkning af Louis Armstrongs klassiker What a Wonderful World.

VIDEO: DR BIG BAND, MIHO HAZAMA OG JOHN SCOFIELD

Se Boogie Stupid i en live-optagelse fra DR Koncerthuset med DR Big Band, John Scofield og chefdirigent Miho Hazama.

Video: DR Big Band & Palle Mikkelborg

Palle Mikkelborg og DR Big Band har været tætte musikalske partnere i over et halvt århundrede. Se tre videoer, som blev indspillet i anledning af den danske pionérs 80 års fødselsdag i DR Koncerthusets Studie 3. Mikkelborg har skrevet alle tre numre specielt til DR Big Band og er selv i centrum som solist.

KONCERTER MED DR BIG BAND

Gå på opdagelse på DRTV og oplev – eller genoplev – store øjeblikke med DR Big Band og danske og internationale jazzkunstnere, sendt på DR2.

DR BIG BAND PÅ DRTV

DR BIG BAND PÅ YOUTUBE

På YouTube kan du vælge mellem masser af numre og gæstekunstnere i optagelser fra DR Big Bands koncerter. Se bandet optræde med bl.a. Palle Mikkelborg, Annisette, Marilyn Mazur og Fatoumata Diawara.

DR BIG BAND PÅ YOUTUBE

HØR DR BIG BAND & FIONA MONBET

Hør koncerten med DR Big Band og solisten Fiona Monbet, der også er dirigent, komponist og medarrangør på musikken. Hør numre fra hendes seneste album "Maelström", som er arrangeret specielt til anledningen og til DR Big Band.

Lyt i DR LYD

DR Big Band på Spotify

DR Big Band har i alt udgivet over 100 albums gennem tiden. De nyeste af dem kan streames på Spotify og andre store streamingtjenester - se fx playlisten her: