SYNG! med DR Vokalensemblet

Elsker du at synge i kor – eller er du bare glad for fællessang? DR Vokalensemblet vil gerne synge sammen med dig, uanset om du er amatør, erfaren korsanger eller bare interesseret i kormusik.

Det er noget særligt at synge sammen – både for professionelle sangere, amatørkor og for de mange, der bare synger sammen ved festlige lejligheder.

Under titlen SYNG! vil DR Vokalensemblet gerne dele glæden ved sang og kormusik med alle, der holder af at synge. Vi inviterer bl.a. til fællessang i DR Koncerthuset og holder workshops og koncerter sammen med amatørkor i hele Danmark.

Du kan også se vores videoer, hvor sangerne i DR Vokalensemblet viser, hvordan man træner sin stemme - og lære de kendte korværker hjemmefra i selskab med professionelle sangere.

Syng dig varm

Er du selv korsanger – eller vil du vide, hvordan professionelle sangere arbejder med deres stemmer, når de øver sig derhjemme?
Find videoen, der passer bedst til din stemmetype – eller få indblik i nogle af hemmelighederne ved de andre stemmegrupper i koret.

SYNG Masterclasses

Øv dig på kendte korværker med DR Vokalensemblet

DR Vokalensemblets sangere har skabt en håndfuld øvevideoer til kendte korværker og danske sange, som kan bruges af korsangere på alle niveauer.

SYNG Øv dig på kendte korværker