DR MUSIKARIET

DR Musikariet skaber unikke musiktilbud på tværs af genrer til børn og unge i hele landet. Arrangementerne er målrettet børn og unge i alderen 0 til 19 år – lige fra babyer og børn i daginstitutioner til unge på videregående uddannelser.

Aktiviteterne i DR Musikariet foregår i DR Koncerthuset og i landets store koncertsale, på regionale spillesteder, på skoler, biblioteker og i daginstitutioner.

I DR Musikariet præsenterer vi børn og unge for mange typer musik med det overordnede mål at skærpe deres nysgerrighed og lyst til selv at opleve og udforske musikkens verden.

Vi skaber koncertformater med udgangspunkt i barnets og den unges perspektiv, og ønsker at nå børn og unge i hele landet med koncerter og digitale tilbud og oplevelser. Også familier er omfattet af vores tilbud, idet vi ønsker at give forældre og børn mulighed for fælles musikalske oplevelser og nærvær.

Tilmeld dig DR Musikariets nyhedsbrev

Få besked om nye skolekoncerter og arrangementer til børn og unge fra DR Musikariet - udfyld formularen, så holder vi dig opdateret, så snart der er arrangementer, som kunne være relevante for din skole eller institution.
Tilmeld dig DR Musikariets nyhedsbrev