Soundtrackkoncerter med DR Symfoniorkestret

De bedste film og tv-serier har symfoniske soundtracks. Med DR Symfoniorkestrets soundtrack-koncerter kan du opleve musikken live i Koncertsalen.

Oplev lyden af de bedste soundtracks

Den store, symfoniske lyd findes ikke kun i den klassiske musik. Også komponisterne bag soundtracks til film, tv-serier og computerspil ved, at den orkestrets mange klangfarver taler til vores sanser og følelser på en særlig måde.

Det kan man opleve ved DR Symfoniorkestrets soundtrack-koncerter, som hver sæson samler mange tusind i Koncertsalen sammen med DR Koncertkoret og kendte gæstesolister.

Koncerterne er samtidig blevet et kæmpehit på internettet, hvor over 370 millioner seere har set videoer fra orkestrets koncerter på sociale medier og på DR Koncerthusets YouTube-kanal, som med over 750.000 abonnenter er en af Danmarks største YouTube-kanaler.

Oplev vikingernes verden i ord, toner og billeder

Dyk ned i en verden af musik, myter, fantasi og ægte nordisk urkraft med DR’s store tema om vikingetiden. Oplev DR Symfoniorkestrets koncert med bl.a. Eivør på DRTV, lyt til podcasts og musik i DR LYD og se tv-serien TOGTET på DR1 med bl.a. Rane Willerslev.

Gå på opdagelse
Foto: Christian Larsen

Se videoer fra soundtrack-koncerterne

Gå på opdagelse i de mange flotte videoer fra DR Symfoniorkestrets soundtrack-koncerter. Videoerne er set af mange millioner seere fra hele verden, der følger DR Koncerthusets YouTube-kanal.

Se playliste
youtube-thumbnail
youtube-thumbnail
youtube-thumbnail
Foto: Christian Larsen

Et internationalt online-hit

DR Symfoniorkestrets soundtrack-koncerter er blevet et internationalt hit på sociale medier. Se i videoen, hvordan kendte YouTubere reagerer på orkestrets videoer.