Sæson og abonnement

Velkommen til en ny koncertsæson, hvor DR Symfoniorkestret og chefdirigent Fabio Luisi vender blikket mod himmelrummet med musik, der rækker ud efter evigheden og ind i fremtiden.

Vil du følge DR Symfoniorkestret gennem hele koncertsæsonen?

Du kan med et abonnement komme tæt på orkestret og få nye perspektiver på musikken med et særligt udvalg af koncerter. Gå på opdagelse i sæsonens seks spændende koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

I DR Symfoniorkestrets seks abonnementsserier har vi sammensat sæsonens koncerter på en måde, som giver dig nyt perspektiv på musikken. Vi har udvalgt koncerterne i hver serie, så de tilsammen viser dig mange sider af orkestret og den klassiske musik, samtidig med at du oplever mange spændende gæstekunstnere.

Gå på opdagelse i sæsonens seks koncertserier – og vælg selv, om din foretrukne koncertdag er torsdag, fredag eller lørdag.

Ønsker du at tegne abonnement, kan du læse mere om serierne nedenfor.

Hvis du ikke kan finde ledige pladser i den ønskede priszone eller hvis du ønsker at tegne abonnement indeholdende kørestols- og/eller ledsagerpladser, bedes du kontakte DR Koncerthusets Billetkontor på tlf. 35 20 62 62.

Gå på opdagelse i vores sæsonbrochure

DR Symfoniorkestrets sæsonbrochure udkommer i år i et nyt, udvidet format med rig mulighed for at gå på opdagelse i sæsonens koncerter og abonnementsserier. Du kan også komme tæt på orkestrets musikere i en række forskellige features og interviews.

Læs brochure

Dine fordele som abonnent

Fast plads til alle koncerter

Som abonnent har du din faste plads i koncertsalen til hver eneste koncert, og når du fornyer dit abonnement fra sæson til sæson, har du forkøbsret til netop dine yndlingspladser.

Store oplevelser til god pris

Abonnenter får 20% rabat på alle koncerterne i hver koncertserie.

10% rabat på yderligere billetter

Når abonnementet er købt, har du forkøbsret til alle DR Symfoniorkestrets koncerter i hele sæsonen – endda med 10% rabat.

Halv pris til unge

Er du under 30 år, kan du få 50% rabat på de fleste koncerter med DR Symfoniorkestret og på dit abonnement.

Byt en koncert

Du bestemmer selv, om du vil bytte en koncertbillet fra din serie til en anden koncert med DR Symfoniorkestret. Det er gratis, men skal ske senest 14 dage før koncerten. Det er desværre ikke muligt at ombytte billetter, hvis koncerten, du ønsker at bytte fra, er udsolgt.

Mulighed for at udskyde eller opdele din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at udskyde eller opdele din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.
Læs mere om betalingsmuligheder her

Velkommen til din nye serie

DR Symfoniorkestret inviterer igen i år til en uformel serie-velkomst for vores abonnenter.

Som optakt til den første koncert i din abonnementsserie byder vi på et glas vin og en kort introduktion til hele koncertserien med mulighed for at stille spørgsmål (varighed ca. 20 min.).

Du modtager et link til tilmelding inden sæsonstart.

Mulighed for at opdele eller udskyde din betaling

Du har som noget nyt mulighed for at opdele eller udskyde din betaling, ved bestilling af dit abonnement online.

Læs mere
Foto: Søren Krabbe

Pluk & Mix

Med Pluk & Mix sammensætter du selv din egen unikke koncertsæson med minimum
fire koncerter med DR’s kor og orkestre med 10% rabat på prisen.

Du kan ikke kombinere Pluk & Mix-rabat med vores øvrige tilbud. Vær opmærksom på, at du efterfølgende ikke kan tilkøbe billetter til øvrige koncerter og opnå Pluk & Mix-rabat.

Køb via drkoncerthuset.dk eller DR Koncerthusets Billetkontor.

Køb Pluk & Mix

50% rabat for unge under 30 år

Der er store musikalske oplevelser til små priser i DR Koncerthuset for unge under 30 år. Alle unge under 30 år får nemlig 50% rabat på alle abonnementsserier og på de fleste koncerter med DR’s kor og orkestre.

Billettyper og rabatter